www.cazarepensiunieforie.ro
www.cazarepensiunieforie.ro
Cauta
Ok
  Meteo
  meteoblue
  Tag Cloud
  Cazare Eforie Nord si Eforie Sud 2023 la pensiuni, vile, hoteluri in lunile mai, iunie, iulie, august si septembrie. Cazare ieftina Eforie 2023
  Vila Egreta Eforie Nord2085 vizualizari

  Adresa: Str. Alexandru I. Cuza, nr. 26-28 Eforie Nord

  Telefon:  0722455180

  ACCEPTAM CARDURI DE VACANTA!

  Stațiunea balneoclimaterica Eforie Nord, cea de-a doua statiune ca mărime de pe litoralul Mării Negre, este locul preferat de petrecere a concediului pentru familiile cu copii.

  Vila Egreta va asteapta in vacanta in statiunea Eforie Nord. Aceasta este situata ultra-central si va sta la dispozitie cu tot ce trebuie pentru a va face zilele de vara placute si relaxante!

  Casa este situata la o distanta de 150 de metri fata de plaja Debarcader si va pune la dispozitie camere de trei locuri si apartamente cu 4-5 locuri, spatioase, complet utilate, cu TV smart, wi-fi, grup sanitar propriu si balcon.

  Oaspetii pensiunii au acces la terase spatioase, la bucataria comuna, complet utilata, loc de joaca pentru copii, cat si la gratar!

  Parcarea este asigurata si se face in curtea vilei! Deasemenea vila este situata la doar 30 metri de Baza de Tratament (Sanatoriul) Grand.

  Va asteptam sa va bucurati de soare si mare!

  Check-in: 12.00     Check-out: 10.00

  Rezervările se fac telefonic sau prin whats-up, cu plata primei nopti de cazare în avans.

  Exterior

  Camere

  Facilitati